Piti sitten tekaista ihan pikaisesti pieni 2 munan kakku omien synttäreiden kunniaksi. Tulikin oikein todellinen pikakakku. Jääkaapissa ei oikein ollut mitään ja kaupat tietenkin sunnuntaina kiinni.

Vaniljakreemijauhe onneksi pelastaa lähes aina. Niin tälläkin kerralla. Lisäksi minulla oli vaniljatuorejuustoa, jota sekoitin vaniljakreemiin. Makua antamaan kippasin täytteen sekaan vielä yhden Piltti Aurinkoisen, eli hedelmäsosetta. Kakun kostutin mehukatti appelsiinimehulla. Sivelin myös kerroksen lemon curdia väleihin täytteen alle ja täytettä oikein paksusti väliin. Päällinen on flora vispiä, jota myös innostuin hieman värjäilemään. Tulikin aika pinkki kakku Yllättynyt

Innostuin vielä kokeilemaan hieman erilaista tyllaa, mitä yleensä käytän. Pursottelin tuota vaaleanpunaista pyöreäpäisellä 4 mm tyllalla. Vähän meinasi olla liian löysää tuo minun vaahto, johtuen 25 asteen sisälämpötilasta.

"Laineet" tein haarukalla, koskapa en löytänyt mistään uraraappaa... Kukat ja lehdet on marsipaania ja ne olen tehnyt jo kauan sitten. Nyt tupsuttelin kukkiin hiukan vaaleanpunaista tomuväriä ja keskustat maalasin keltaisella pastavärillä.