Pitihän sitä perinteitä vaalia ja tekaista meille herkuteltavaksi muutama laskiaispulla. Samalla tein sen verran suuremman taikinan, että sain pakkaseenkin hiukka pullaa. Minulla oli rahkaa jääkaapissa, joten päätin tekaista lähestyvän kevään kunniaksi rahkatäytteisiä pullia. Ne ovat niin hyviä.

1266231593_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Laskiaispullien välissä osassa on vadelmahilloa ja kermavaahtoa ja osassa mantelimassatäyte ja kermavaahtoa. Itse, kun en mitenkään erityisen suuri hillojen ystävä ole, pidän enemmän tuosta mantelitäytteestä. Isännälle taas pitää olla hilloa ja paljon!

1266231612_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä rahkapullia. Käytin niihin uutuus rahkaa, valkosuklaa-lime, josta saikin ihanan raikkaan sitruksisen maun ilman, että tarvitsi lisätä täytteeseen sitruunaa ollenkaan.

Rahkatäyte:

1 prk rahkaa (á 200g)

1 kananmuna

1 rkl sokeria (maun mukaan)

sitruunamehua (maun mukaan)

1. Kaikki täytteen aineet sekoitetaan keskenään.

Tästä riittää noin 25 pullaan täytettä ( 1rkl/pulla)

Pullataikinan ohjeen löydät täältä.