Näin kesän kynnyksellä tekee mieli syödä kevyemmin ja erilaiset salaattivariaatiot ovat löytäneet tiensä meidän ruokapöytään. Viimeksi syötiin kanasalaattia, johon marinoin itse kananpalat.

1306233426_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

En nyt laita tästä sen kummempaa ohjetta, koska jokainen tekee sellaisen salaatin, mistä itse tykkää. Tässä salaatissa on tammenlehtisalaattia ja tavallista ruukkusalaattia, kesäkurpitsaa, kurkkua ja tomaattia. Lisäksi vielä persikoita ja basilikasilppua, koska mun mielestä ne vaan sopii kanan kanssa. Kanat oli kevyitä fileepaloja, jotka siis itse marinoin. Mausteena käytin öljyä, suolaa, mustapippuria, broilerimaustetta, grillausmaustetta ja viskiöljy-grillikastiketta. Ai, että oli namia!