Tämmöisen tein jo kuukausi sitten pitämilleni Party Lite kutsuille. Tein tämän gluteenittomana niin saattoi tätikin sitä syödä.

1289492916_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohjaan käytin Wasan gluteenitonta näkkileipää ja sitä menikin koko paketti. Leivän muruja sitomaan sulatin voita. Laitoin kakkuun kaksi leipäkerrosta, yhden pohjalle ja yhden keskikohtaan.

Täytteeseen laitoin 350g palvikinkkua, 1 suolakurkun, 1 punaisen paprikan, 400g yrttituorejuustoa, vähän sinappia ja mausteita. Pienin kaikki ainekset pieniksi kuutioiksi ja lopuksi soseutin ne vielä sauvasekoittimella. Tähän laitoin neljä liivatelehteä hyydyttämään kakun ja se riitti ihan hyvin. Koristeena paprimetwurstia ja kirsikkatomaatteja. Tästä tuli oikein hyvää, vaikka tuo gluteeniton näkkäripohja olikin aika kova ja todella murentuvaa sorttia. Pohjaa olisi kannattanut kostuttaa esim. lihaliemellä, jolloin se olisi hieman pehmentynyt.